Father and son...

... fick ett samtal från en vän lite tidigare idag. han berättade att mamman till en av hans (tidigare en av våra gemensamma) vänner hade gått bort inatt (natten till 31/12-09). Jag vill beklaga sorgen och berätta att även om vi inte träffats mycket de senaste åren så skickar jag en tanke till dig!

Tankarna börjar naturligtvis spinna.. jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan mina föräldrar! ='(


Nu har jag precis öppnat dagens/kvällens första cider. En deliscious Peach Melba!!  =)
Jag och Johannes turas om att misshandla (^^) gitarren här hemma. =) Ska snart göra mig iordning för partajet hemma hos Linda. =) Anna gjorde superfina flätor på mig igår som förhoppningsvis har gjort sitt jobb ikväll när jag tar ut dom. =P Vem kommer att vara snyggast ikväll? JAG så klart!! =D hehe..

Nä.. sätta kameran på laddning nu så att man kan ta en massa bilder ikväll! =P

Till alla er som hälsat mig Gott Nytt År redan: Tack så mycket! Mina hälsningar kommer efter tolsvslaget! =P 



                                                         



Puss o kram!

Patience...

. . . . .




Puss o kram!

Patience...

. . . . .

Paid my dues...

..eller ja.. mina räkningar så nu var man "fattig" igen! =P

*gäsp*


Bara idag också att jobba! Sen är jag ledig i fyra hela dagar!! =D

Imorgon ska vi till Linda och fira nyår. =) Gaaaaaahh!!!! vad ska man ha på sig!?!?!
 Måste nog ringa till henne och kolla om det är dresscode..  dessutom måste jag kolla tider och sånt. det blev så hastigt och lustigt så jag vet bara att vi ska dit! =P

Nä en liter kaffe nu så man är pigg och vaken när Nina kommer. =) Hon ska förresten bli "granne" med oss nu så vi får väl säga GRATTIS till Nina! Tänk vilka fina och underbara grannar du har skaffat dig!! ;P hehe..



Puss o kram!

Civil war...

... stör mig fortfarande på bilförstöraren.. Tänk att man inte kan uppföra sig som en vuxen? grrrr!! >=(

*gäsp*

Nina väckte mig strax innan kl.7. Trött som jag vet ínte vad. Har druckit ett par koppar kaffe nu så snart ska väl koffeinet göra susen. :)

Igår kväll/natt satt jag och gjorde en manikyr på mig själv. =) Snyggt som attan på vänsterhanden men jag får nog öva lite på den högra! ;)

Nä om man ska vara lite social? =) Nina here I come! =P


Puss o kram!

To the moon and back..

Snacka om fin dag det varit idag!! =D Solen har lyst, det har varit relativt vindstilla och månen har synts på den otroligt blå himlen! =D Så fint. =)

Det knackade på vår dörr i morse. det var vår granne Rickard som kom med den glädjande (eller inte) nyheten att det hade varit inbrott i vår bil. =( När vi kom ner till bilen ligger det en stenjävel på säkert fem kilo inne i bilen som någon trevlig typ kastat in genom passagerarfönstret fram. =( Det enda som blev stulet var fronten till CDspelaren. Skumt.. till och med JAG vet att en sån bara funkar till CDspelaren den hör ihop med. =S Konstigt nog har "tjuven" lämnat kvar både CDskivor, verktyg och startkablar.. Alltså allt sånt som han kanske hade KUNNAT tjäna nåt på att sno..

Det som är surt är iofs inte att det var inbrott. Sånt händer ju.. Men inom loppet av 1,5månad så har någon först skurit upp ett däck på vår Ford, sen på arbetsbilen och sen händer nu detta. =( Känns som att detta snarare är något personligt eftersom att det bara är våra bilar som blir utsatta. =( Nu är det iaf polisanmält. ångrar att vi inte gjort det tidigare!


Jaja.. sånt é livet som en jag känner skulle ha sagt. ;P

Nu har jag precis kommit hem från jobb. Johannes och Wezz har gitarrmekar-afton i köket så jag satte mig direkt här vid datorn. Fattar inget sånt ändå! =P

Nä nu ska jag kolla runt i lite andra bloggar, dricka mitt kaffe, röka 500 ciggaretter för att lugna mig efter den stressigaste dagen ever på jobb och kanske kolla om det går nåt bra på TV..



Puss o kram!

Bytt är bytt är kullerbytta i smörbyttan...

... eller nåt sånt. Snacka om att man är astrött!! Man blir ju helt flummig ju!! =P

 Har försökt lära mig alla dom trevliga betydelserna i stilmallarna. =( Segt men det har gått hyfsat bra iaf.  =)  Just nu känner jag bara att jag inte orkar mer. Får pilla mer i morgon. =)
Det blev iaf liiiiite förändringar! =D

Vad tycker ni??

Puss o kram!


Heading for something...

Haha!! titta! titta! titta!!! Jag har gjort en header till min blogg! Helt själv!! =D *stolt* Nu ska jag bara komma på hur man ändrar bland färgerna också för det som jag testade funkade ju INTE. men men. jag är på god väg iaf. =D

Var en ganska lugn dag på jobb idag och jag fick stänga HELT själv! =) Chefen har inte ringt så jag har nog inte bränt ner stället iaf. =)

Nina har varit här en vända också. Precis kört henne hem. Ska ut till henne imorgon och dricka kaffe! *myyys*

Nu ska jag och Johannes se en film (tror jag?) =)


See ya!


Puss o kram!

Rocking around the Chrismas tree

Sådär ja. inlägget som skulle varit uppe igår ligger numera uppe under 12 days of christmas. =)

Fy faaan vad jag har sovit mycket nu. Somnade nästan i bilen på väg hem från skanör igår. (Inte bra med tanke på att det var jag som körde!) Sen kom vi hem, Johannes kom över och jag somnade nästan omgående. dvs vid nio. Sen sov jag ända fram till tjugo över nio i morse. =S Behövde tydligen sova! =P

Nu har jag en stund för mig själv innan det är dags att gå till jobb. =) Skönt att det bara är 7 timmar idag. Sen får vi se om Nina kommer över en stund när jag slutat. =)

Nä. lite frukost kanske? =)

Hörs senare!




Puss o kram!

12 days of christmas...

=) Hej hopp! Snart dags att hämta hem vår Molly! =) Hon spenderade natten i skanör hos mannens föräldrar så att vi skulle kunna koppla bort hundbiten när vi hade fest igår. Och så bjuder dom på middag också när vi kommer! =) Snälla svärföräldrar man har! <3

Igår var verkligen ! glögg, pepparkakor, alkohol, kortspel och glada vänner! =) Sen blev det ju utgång också. =) Jävla sätt egentligen. Jag ringde och snackade med en tjej på Magasinet för att skriva upp oss på listan. Vi hade tre pers som inte fyllt tjugo än så vi ville vara säkra på att vi kom in allihop. "Inga problem. bara ni är åtminstone 10 per som är ÖVER tjugo som kommer samtidigt" Helt ok för mig.. Men det är inte så jäkla kul när man väl kommer dit, får stå i kö aslänge (ingen berättade att man skulle ställa sig i en annan kö förrän vi redan var nästan hela vägen framme) och sen släpper dom ÄNDÅ in folk så länge dom bara är över 18!? Tack för den...

 Och förresten.. superdiss till folk som tycker det är ok att tränga sig i köer!! BUUU!!!

   Sen fick man stå skitlänge i kö till garderoben. Kanske dags att införa nåt system på det istället?
Som tur var gick det iaf snabbt i baren! =)














Vidare tillbaka till oss.. det blev sängen nästan omgående. =) hade varit igång nästan hela dagen då ju! =P


Nä om man skulle ta och väcka mannen.. Ska sticka om ca 20 minuter. usch vad jag hatar stress.. Önskar att jag inte sagt ja till att jobba imorgon. :( Men det är iaf bara sju timmar och man behöver ju pengarna. :)

Ha en trevlig kväll! =)


Puss o kram!


Cloud no 9

*gäsp*

Jisses vad jag sovit gott. =) Dags att kickstarta dagen med en liter kaffe, cigg och massor med städ. =)

Om tre timmar är det dags att sticka till skanör och sen blir det partaj senare ikväll! =)

En übermysig dag väntar! =D

Puss o kram!

Photograph

Jaha då var julafton över. såååå lycklig över min nya kamera! =D God mat, gott sällskap och fina julklappar. =) Kan inte bli mycket mysigare. Nu ska jag gå och nanna kudde innan jag sväljer datorskärmen med mina gäspningar. =) Imorgon blir det engelsk julmiddag hos mannens föräldrar tillsammans med mamma och pappa och sen är det ÄNTLIGEN julmys med våra kära vänner! =) Jag hoppas ni har haft en lika fin julafton som jag!!


Här får ni fin låt att varva ner med. Photograph - Nickelback





Sov gott allihopa. =)



Puss o kram!

We wish you a merry christmas!

Okej nu är det bråttom!! Precis kommit ut ur duschen. tur att man känner sig själv tillräckligt bra för att veta att man ska lägga fram kläderna i tid. =) Så nu är det kläder och sen smink som gäller.

dom sista klapparna är inslagna och mitt huvud dunkar pga stress och hunger. Vem kan äta en dag som denna när man vet att man ska få frossa i mammas goda julmat!? =D

Får se om jag kanske får den där klappen ikväll som jag önskat mig (en ny kamera). Då kanske jag kan lägga upp lite bilder redan ikväll! =D

Nä.. dags att stressa vidare! =)

Ha en underbar dag/kväll! =)

Från oss (fam Juell/Wessman) alla, till er alla..

EN RIKTIGT GOD JUL!!

Puss o kram!

Tomten jag vill ha en riktig jul!!


 

Tomten jag vill ha en riktig jul!!

Så var det julafton! =) Jag och mannen ska snart sätta oss ner med lite glögg, pepparkakor och massor med julklappspapper och slå in våra sista paket! =) Då måste man ju ha lite julmusik! =) Denna gör mig så glad!! Sitter och skrålar med för full hals medans mannen bara höjer och höjer volymen på tv:n!! ^^ Aja. är det jul så är det!! =)





Här är en till som bara är ett sånt MÅSTE i juletider!! =) Enjoy!! =)





Nej nu måste jag lämna datorn om jag inte vill ha magsår innan vi sticker ut till mamma och pappa! =)

GOD JUL!!! =D

Puss o kram!!

Santa Claus is coming to town!! =D

Ja GOD JUL alla vänner!! =D Jag ÄÄÄÄÄLSKAR Julen!! =D tihihi! Snart får jag mina julklappar! Och kan knappt vänta tills jag ser minerna på alla jag köpt julklappar ÅT! =D

Mmm.... och mammas übergoda julskinka! Och hennes Janssons! *mums* Hehe. kan knappt vänta! =P

Ikväll efter jobb var jag och Wezz hos Lotta och Jay och firade lille julafton med Syster Linda, hennes man Linus, deras två barn William och Estelle, Jossan, Walter, Tony och Ola. Sånt SUPERMYYYYS! =D

Vi åt god mat, pratade, skrattade och spelade sen Bingolotto. =) När började dom ha typ fyrahundra timmars snack mellan bingobrickorna? =/ Usch nej. Jag saknar Loket! =)


Dags att gå och sova nu så att man är pigg och utvilad till imorgon. Sov trots allt bara 3 timmar inatt. =/

Sov gott på er och ha en riktigt, riktigt god jul!!! =)



Puss o kram!

White Christmas

Eller åtminstone slaskvit! =D

Det var skiiiiitlängesen jag skrev. Men det hindrar tydligen inte att få besökare. =) Jag gissar på att det är många som kanske trodde att jag skulle blogga om min utekväll i fredags!? =D Det var skitkul iaf. :) Många Irish Coffee med kanel. *mums* Enough about that.

Imorgon är det julafton! =D Jag tror ALDRIG att jag varit så här sen med att packa in julklappar. Och om en timme ska jag vara hos Tony och Jossan och lämna av till ungarna. =) 


Igår var jag och tittade på när mannen min spelade. Först fick man genomlida två andra band men när det väl var Isterbandets tur så rockade det fett!!! Ett par missar men jag tyckte att det var snygga räddningar! You go Hampe!! =D

Efteråt drack vi öl hos Anna och Fredrik tillsammans med Hannah, Johannes, Calle och Kalle. Gästspel av Vandling, Jessica och Jimmy. =) Var hemma fyra i morse. Lagom kul när tvätt-tiden startade kl. 7!! haha! =D Men snart är tvätten också klar. =) Tack igen för igår gums! =)


Nu ska jag packa in lite paket! =) Sen jobb, sen hem och städa så här är något sånär fint den 25 när vi ska ha vårt otroooooligt mysiga julmys!!! =D



Puss o kram!

Welcome to the jungle!

My apartment that is! XD

Tvätt igen. men hör och häpna! Nästa vecka blir det tvätt på ONSDAGEN! Yey!! lite avsteg från rutinerna! =D



Igår var myskväll. =) Hannah, Ivana, Johannes, Wezz och jag satt och spelade spel. =) Först maxiyatzy och sen Alias. Jag lyckades verkligen inte vinna en enda gång. =/ Illa!!

Nu ska jag ner i tvättstugan och sen ska jag försöka göra som Johannes sa och smeta tandkräm på min Sims-skiva.. hoppas verkligen det funkar annars får jag abstinensbesvär på riktigt!! ='(

Hej så länge! =)


Puss o kram!


10.000 promises...

... JA ... SOM ALLT ANNAT BEROENDEFRAMKALLANDE SÅ HAR MAN VÄL LOVAT SIG SJÄLV 10.000 GÅNGER ATT "IDAG ÄR SISTA GÅNGEN"    FÅ SE OM MAN KAN HÅLLA DET NU DÅ... HÅLL TUMMARNA!!!      PUSS O KRAM!

Sweet home...

Trellehulla!

=D

Eller ja.. iaf sweet home min lägenhet!!

Hemma från jobb.. axlarna värker och jag är trött som ett gammalt modem.. *suck* Lägga mig tidigt och läsa. Snart läst ut första Twilight-boken. Började igår! Kan knappt lägga den ifrån mig! =P

Sov gott alla glada! =)


Puss o kram!

Bellas lullaby

Var på bio igår och såg New Moon - Twilight.

Så j-vla bra!! OCH HEMSK!! Usch vad jag böla!! :'( nu mååååste jag läsa böckerna för jag kan inte vänta till nästa sommar på att få veta fortsättningen!! =P Underbara Johannes lånar ut dom till mig så nu blir det sträckläsning! =D



Hoppsan.. längre än så kom jag visst inte med det inlägget! =P

Har iaf fått böckerna så jag får försvara mitt oengagemang med att jag läser läser och läser!! XD

Sitter och huttrar i min iskalla lägenhet nu och funderar på att göra varm choklad och en påse popcorn.. *mums*

Ska dra till jobb om två timmar.. jobbar till 22. =( Trodde verkligen jag skulle få vara ledig eftersom jag redan jobbat in söndagen jag var borta. men ICKE!! Schysst.. men men.. behöver ju pengarna. =)

Nä.. tillbaka till min bok! =D

Puss o kram!


GAAAAAAHHHH!!!

Nu har jag försökt i tre timmar att styla om min blogg men det funkar ju inte!!! :@

Har iaf lyckats få in lite snöflingor.. om dom ens ligger kvar.. grrrr!!! AAAAAARG!!!



Puss o kram!

Godmorgon världen


God morgon världen!

Vilken underbar dag! =D

Frukost med mannen, uppe i tid (för en gångs skull) för att lyckas börja tvätta när tvättpasset faktiskt börjar, morgonlångis med Molly.. Kan det bli bättre? Jo förresten.. Varm choklad med vispgrädde! Det har också slunkit ner en kopp! ;P O'boy Dark.. Mmmmm!!!








Nu ska jag snart ner med mannen och börja röja runt i källaren. Sen till Maxi och köpa två julklappar och fylla på tvättmedelslagret.. Nice! =P

Hoppas ni andra haft en lika mysig morgon som jag?!


Puss o kram!

Amazed...

...över hur bra denna låten är!! =D Inte hört den på sjukt länge! =P

http://www.youtube.com/watch?v=kJyJwbAa1i8

ENJOY!! =D


Nu är det dags att dra till jobb!


Puss o kram!

Lookin' out for No:1

Idag är det den 1 December! =D Chokladkalender, varm choklad och clementiner! Och PEPPARKAKOR!!!! =D  =D  =D =D


Ska genast sticka iväg och handla! =D


Puss o kram!




Hej!
Läs lite mer om mig genom att trycka på mitt namn!

loading="lazy"

Emily Juell




Dagens namn:


RSS 2.0