Brännvin och öl och vin och whiskey!!

Nej. Det är INTE en shoppinglista. =)

Jag sitter (något halvlullig) med Johannes och dricker lite vin. ;P

Idag har jag tänkt mycket på min framtid. Jag vill verkligen INTE jobba kvar där jag är. Synd. Jag gillar mitt jobb men jag gillar INTE alla jobbigheter (är det ens ett ord?!) bara för att man ska kunna ta tre dagar (femton timmar) ledigt. Dryga *********!!! ;)

Nu ska jag fortsätta dricka. ;P

Ha det bäst alla! STOR puss och STOR kram till mina trogna läsare. Ni är BÄST!!!

Festival!!!

Massa fix inför sommaren festivaler. =) Jag och Johannes var på informationsmötet/förfesten till årets Svedala Sommarrock igår kväll. =) Härligt att träffa allt folk från förra året och en hel del nya bekantskaper. Även om inte alla var särskilt trevliga. ;)


Micke ÄLSKAR kameran! ;)


Patrik posar. =P


Johannes och jag. =)




Nästa festivalgrej är ju såklart Swden Rock! =D

Äntligen är allt klart. Tältplats fixad, kattvakt ordnad. Svärföräldrarna tar Molly. Dricka är klart. Upp och ned-färd är fixat. Med andra ord är det bara packningen kvar men vad fan. Vi sticker ju inte förrän på Onsdag kväll. =)




Nu är det dags att bege sig till jobb och sen är det bara tre arbetsdagar kvar innan SEMESTER!!! =D

Ha en underbar dag i solen! =)



Jag har glimten! Jag är het! Du är skitful och jäkligt fet!


Vackert rim, eller hur? ;P

Jag är inte trådasmal själv. VERKLIGEN inte. Men jag har något som kompenserar för det. Det måste vara tråkigt att vara BÅDE fet och slätstruken. Hahaha! =D



Detta är ju JÄTTEKUL!!! =D =D

I de flesta blogginlägg jag skrivit förr så har jag försökt fokusera på det roliga. Visst har det kommit upp aggroinlägg också men NU känner jag att censuren är över! ÄR jag arg så skriver jag det! ÄR jag ledsen så kommer jag skriva det! Och känner jag mig flummig så tänker jag inte lägga band på det heller! Det känns bra att få sagt vad jag verkligen VILL ha sagt! 




Så. nu har jag fått ur mig det värsta. =)

Om en liten, liten stund ska jag säga hejdå till Wezz. Nu har vi ätit födelsedagslunch och tittat på en film tillsammans. =)

Efter det ska jag förbereda mig inför ikväll. Fixa till mina grillspett, duscha och fixa till mig själv. =)




Ha en fin dag i solen! Jag ska se om jag kan få några fina bilder ikväll som jag kan slänga upp! =)



Låååååång kyss godnatt...

Eller något sånt. =)

Efter vad som känns som en eeeeeeevighetslång dag så har jag äntligen landat hemma igen. =)

Det har varit en trevlig dag iaf. Även om den varit lång. =)


Glass med Wezz och Anna. Eller ja för att vara helt ärlig så var jag och Wezz så gott som klara med våra glassar när Anna dök upp. ;) Men vi gick iaf och åt lunch tillsammans. Sushi! *mums*
Lite spontant men ofarligt fredagsmystjafs! ;)





Jobbat har jag såklart också gjort. Fast det var ganska lugnt. Jag gissar på att många dragit igång grillen idag i det härliga vädret. =)

Iaf så var det lugnt. Och jag som ALDRIG kan gå ifrån jobb utan att glömma eller förstöra något lyckades ju såklart med konststycket att ha sönder skurhinken precis när jag tvättade golven. =( Så äckligt! Jag skulle vrida ur mopp-fanskapet och *PANG* !! Bröt urvridaren, moppen for ner i spannen med ett sånt plask att det stänkte upp över hela mig!

Haha! Nu överdriver jag! =) Men det stänkte rätt rejält iaf. =)




Imorgon är det informationsmöte för ölgruppen som ska jobba på Sommarrock Svedala. Grilla, dricka gott och träffa nya och gamla bekanta. =) Skoj! =P





Nu ska jag gå och titta på nån film som Wezz valt. =) Ha en underbar fredagskväll! <3


Svar kommentar


Postat av: bull

då undrar jag vem som är så jävla dum så han/hon står och tittar på utan att stoppa vederbörande med moped ???? då är man lika skyldig enligt lag

2011-06-03 @ 12:17:03

Bull:

Vad tror du egentligen?  Jag trodde att det var ganska självklart! Men vet du. Jag har svårt att HOPPA ner från balkongen. Fredrik hade tag på honom men han lyckades slita sig loss. Polisen blev uppringd. Vad tycker du mer att vi ska göra?! VA?!

Tycker du ska sluta kalla folk dumma utan att ha kollat upp om vi HAR försökt stoppa honom. *-----*


DDAD!

Igår firade vi Wezz födelsedag. Tack till er som var där! =)

Och tack till er som inte kom men som iaf hade shysstheten att höra av sig. =)


Sen finns det en tredje kategori.

Jag är så jävla trött på detta nu. Mer än en gång får man höra: "Vi träffas aldrig längre" "Det var så längesen vi sågs" "Jag saknar det som var".

Ehh JAHA?? Se då för fan till att dyka upp när vi bjuder? Eller testa att bjuda själva?? Det är ju hur jävla kul som helst för mig/oss att allt som oftast få se foton eller läsa kommentarer från fester som vi inte var bjudna till! Eller att personen bredvid en blir tillfrågad men inte man själv. Nej vet ni vad? Nu lägger jag ner det. Kan man inte ens svara så behöver man inte komma och gnälla i efterhand heller.





En annan sak som stör mig så in i helvete är avslutet på kvällen här igår. Vi hade en här som drack sig stupfull och som sen tyckte att det var världens bästa idé att KÖRA härifrån på sin moped. Hur fan tänker man?! Särskilt som man kommer typ tre (3) meter innan man brakar in i ett staket och får mopeden över sig?! Lik förbannat ska man fortsätta köra? Det staketet kunde lika gärna varit ett solitt föremål (typ någon av alla bilarna som stod på parkeringen), en gamling som inte kunde flytta sig tillräckligt fort eller i värsta tänkbara fall; ETT BARN!!!

Vad i helvete rör sig i en såfan människas huvud?! =@

Det var två stycken som hade tagit mopeden hit. Båda tog med sig mopeden härifrån men den andra personen har tillräckligt med vett i huvudet för att LEDA hem sin! BRA GJORT!!!




Nu ska jag och Wezz ner och käka glass. Och sen tårtan som aldrig blev uppäten igår. Mmm mmm mmm!! Värsta onyttiga dagen men vad fan! =P

Ha en bra dag allihopa!


DDAD!!

(Don't Drink And Drive)

Long Time, No See

Hmm.. lyckades visst hitta tillbaka till min gamla blogg. ;)

Just nu händer det ganska mycket i mitt lilla liv och jag känner att jag knappt hinner med.

Men vi kan väl börja med något roligt iaf. =)


Det är bara en vecka kvar tills det är dags för avresa till Sweden Rock Festival. =)

Efter MÅNGA om och men så fick jag ledigt, men JISSES vad jag får betala dyrt för mina femton (ja, FEMTON!) timmars ledighet. =@

Det gick så jävla långt att jag har bestämt mig för att börja kolla efter andra jobb! Så om ni vet något så tveka inte att hojta till! =)




Imorgon ska vi fira Wezz födelsedag. Han fyller inte år förrän på lördag men dels så jobbar han då och dels så ska jag själv bort på kvällen. Det är nästa roliga sak. =) Det är årets informationsmöte för ölgruppen jag ingår i på Svedala Sommarrock! =P Nice!!




Ska vi ta lite tråkigheter också? Det är väl lika bra. =)

Jag har den senaste tiden behövt vara mycket för mig själv. Det har hänt en hel del som sagt och jag har inte varit varken särskilt social eller anträffbar. Men jag vill iaf säga ett STORT TACK!! till de vänner som visat sig vara riktiga vänner under denna tiden. Och helt ärligt så ett STORT F*UCK YOU!! till de som inte ens svarat i telefon eller ens frågat hur jag mått/mår.

Så egentligen har det väl alltid med sig något positivt med det negativa. Jag har kunnat få reda på vem som verkligen skulle finnas om jag behövt dem. ;)





På återseende! SNART!! =)




Hej!
Läs lite mer om mig genom att trycka på mitt namn!

loading="lazy"

Emily Juell




Dagens namn:


RSS 2.0