Semestern snart över...

Hej på er alla! Det var ett tag sedan jag skrev, jag vet. Nu har det iaf hänt en hel del under semestern. =) Det tänker jag skriva mer om när jag kommer hem. Vill ju gärna lägga in bilderna samtidigt. =)

Vet ni. Jag har haft en helt underbar semester. Jag hade gärna åkt utomlands men jag har märkt att det inte behövs. Sverige är verkligen super på sommaren och det känns som att vårt vackra land har bestämt sig för att visa alla sina finaste sidor precis när jag behövde det som mest! =P


Det hade varit kul om ni som läser bloggen ville lämna några kommentarer så man vet att man inte skriver förgäves! Så vi kan väl göra såhär.. Jag frågar, Ni svarar?


Så mina läsare. Vad har NI gjort/ska ni göra på er semester? =)




Hot hot hot!!

Fy faaaaaan vad varmt det är!! Kom hem från ett sminkparty för en liten stund sen. I vanlig ordning beställde man liiiite mer än man skulle men vad fan. :)

Snart ut till f-löv och passa Chana en lite stund. :) Hon är så sjukt söt! Och mer solbränd än mig! =/


Nej men skål på er och ha en fin söndag kväll! =)

Semester!! =D

Såååå nice med semester! Första dagen igår spenderade jag med att inte röra en fena! Slumrade på soffan nästan hela dagen. =P Snacka om att det behövdes!

Idag är det grovrengöring här hemma och det tänker jag, trots den tidiga timmen, göra under inflytande av en god flaska vin! ;P


HÄRLIGA SEMESTER!!! <3 <3 <3





Hej!
Läs lite mer om mig genom att trycka på mitt namn!

loading="lazy"

Emily Juell




Dagens namn:


RSS 2.0